Back on track

9 november 2016

Het is weer tijd om een nieuw doel te stellen op sportief gebied.

De laatste halve marathon van Amersfoort in 2016 liep ik erg slecht. Ik had me niet goed voorbereid, het was 36 graden en mijn mentale motivatie was al maanden niet goed.

Tijd voor revanche dus! Daarom ben ik op de atletiekbaan weer intervaltrainingen gaan trainen. Al een paar jaar heb ik dit niet gedaan, omdat mijn kinderen dan hun sport hadden. Organisatorisch niet handig dus. Toen ik nog in Utrecht trainde bij Hermes (nu U-track) waren dat toch mijn favoriete trainingen. Wel soms zwaar, maar dat is ook erg fijn. Bovendien ben ik weer op zondagochtend de Long Slow Distance trainingen (LSD) gaan volgen bij Altis. Heerlijk lange afstanden op een lekker tempo. Al met al train ik nu 3 keer in de week en ik merk dat mijn conditie langzaam beter wordt. Het gaat dus de goede kant op :).